• VIRTUAL SHOWROOM
 • Facebook
 • Čampova ulica 2, Ljubljana
 • SI-1000, Slovenija
 • Tel št: 05/7770371
 • Email: info@deplano.si

KERAMIKA

Pri nas vam ponujamo keramiko različnih svetovno priznanih proizvajalcev, ki jo lahko uporabimo kot obloge za zid, talne obloge v interieru ter eksterieru. Uporaba keramike je tako vsestranska, izjemno trpežna in odporna na zunanje vplive, prav tako pa je izjemno estetsko dovršen element, ki v vaš prostor prinaša toplino. Izbirate lahko ploščice večjih formatov in vse do malih in igrivih v obliki mozaika. Ponujamo vam tudi veliko izbiro ročno izdelanih in poslikanih keramičnih ploščic s tradicijo, ki imajo prav poseben značaj.

www.appiani.it

Appiani www.appiani.it

www.atlasconcorde.it

Atlas Concorde www.atlasconcorde.it

www.benettistone.com

Benetti Stone www.benettistone.com

www.brixweb.com

Brix www.brixweb.com

www.casalgrandepadana.com

Casalgrande Padana www.casalgrandepadana.com

www.bardelli.it

Ceramica Bardelli www.bardelli.it

www.ceramicaditreviso.it

Ceramica di Treviso www.ceramicaditreviso.it

www.cerviva.it

Ceramica Viva www.cerviva.it

DE PLANO KERAMIKA - PRAVA IZBIRA ZA VAS

VELIKO ODKRITJE

Ko se ozremo nazaj v daljno preteklost človeštva in si pogledamo zgodovino keramike , ugotovimo, da način in razvitost življenja starodobnega človeka ocenjujemo na podlagi umetnin in pripomočkov, ki jih je za sabo pustil ležati dolga tisočletja, da so danes lahko odkriti. Že takratni človek je v keramiki prepoznal velik potencial. Spodbudila ga je k raznovrstni uporabi, iznajdbi novih tehnik obdelovanja in poslikavanja. Odkril je, kako hvaležen in trpežen material je keramika. Še danes nismo pozabili na takratno veliko odkritje.

Keramika MUTINA

Primer stenske uporabe keramike danes - keramika MUTINA

Keramika MUTINA

Primer talne uporabe keramike danes - keramika MUTINA

ZNAČILNOSTI KERAMIKE

Keramika ima nekatere lastnosti, ki so hkrati tudi njene prednosti pred ostalimi materiali:

 • - visoka kemična stabilnost,
 • - visoka temperaturo tališča,
 • - visoka termična in kemična stabilnost,
 • - visoka trdota,
 • - nizka električna in termična prevodnost…
 • KERAMIKA ZA VAŠ DOM

  Ključnega pomena je, da izberemo takšne materiale, barve in oblike, ki nam bodo maksimalno odgovarjale.

  Hkrati se moramo zavedati prednosti in stremeti k uporabi naravnih materialov. Takšni materiali so človeku in okolju prijazni, hkrati pa enostavni za vzdrževanje in dovolj trpežni, da vzdržijo marsikatere pritiske in udarce.

  Keramika LEA kot stenska obloga in dekoracija

  Primer uporabe keramike v bivalnem prostoru - keramika LEA

  Keramika je dober primer takšnega materiala za opremljanje doma. Ne moremo si več zamisliti kopalnice brez keramičnih stilsko oblikovanih umivalnikov in kadi, ki temu sprostitvenemu kotičku doma vdahnejo toplino in pristavijo osebno noto, prepotrebno za prepoznavnost nas samih. Terase in balkone zaščitimo pred vremenskimi vplivi nič drugače kot s keramiko, obenem pa elegantno povežemo dom z zunanjim okoljem. Kuhinjo še vedno oblagamo s keramičnimi ploščicami, ker so povsem nezahtevne za vzdrževanje, istočasno pa predstavljajo odraz posameznikovega okusa za ambient in vsesplošnega načina življenja.

  KAKŠNO KERAMIKO IZBRATI?

  Keramika je nepogrešljiva v vsakem domu. V kombinaciji z lesom, s steklom ali drugimi materiali tvori dovršeno celoto. Povpraševanje po keramiki je proizvajalce gnalo v vse bolj obsežno izdelavo različnih:

 • - vrst,
 • - velikosti,
 • - oblik,
 • - vzorcev in
 • - barv keramičnih ploščic.
 • Primer kuhinje s keramiko BRIX

  Primer keramike v kuhinji - keramika BRIX

  Na tržišču je vedno več ponudbe, zato postajamo ljudje vedno bolj zahtevni. V De Planu se tega zavedamo. Ponosni smo, da lahko vsakršnim zahtevam vselej ugodimo.

  Dolgoletne izkušnje so nas privedle do odličnih rezultatov – ponašamo se z izvrstnimi dobavitelji najkvalitetnejše keramike z unikatnim načinom poslikave in izdelave keramičnih ploščic in mozaikov. Kos smo individualnim zahtevam ter vsem vrstam projektov s sodobno uporabo mozaikov .

  S trudom in visokimi zahtevami do sodelavcev in materialov smo uspeli doseči vrhunske rezultat pri sodelovanju naših izkušenih kadrov z mnogimi zadovoljnimi strankami. Prepričani smo, da boste skupaj z nami tudi vi brez napora odkrili, kakšne so vaše želje in potrebe. Brez dvoma bomo uspeli ugotoviti, kaj je za vas najbolj primerno in prav vam pisano na kožo!

  ročno poslikana keramika BARDELLI

  Primer ročno poslikane keramike - keramika BARDELLI

  ročno poslikana keramika BARDELLI

  Primer ročno poslikane keramike - keramika BARDELLI

  ZA KLASIČNE ALI MODERNE PRIVRŽENCE

  Primeri uporabe keramike nazorno kažejo na to, da lahko s keramiko popestrimo marsikateri prostor, ne le kopalnice in kuhinje, pač pa tudi vse ostale zunanje in notranje prostore. Ne glede na vaš okus za notranjo opremo, lahko pravilno izbrana keramika še dodatno obogati vaš dom. Keramika lahko popestri klasično opremljeno stanovanje, v moderno opremljenem stanovanju pa še dodatno poudari preprostost potez novodobnega stila.

  Keramika VIVA

  Primer moderno opremljene notranjosti- keramika VIVA

  Keramika VIVA

  Primer moderno opremljene zunanjosti - keramika VIVA

  ESTETIKA Z UPORABNOSTJO IN TRADICIONALNOST Z INOVATIVNOSTJO, DE PLANO

  Tako kot dom ni le prostor v stavbi, tudi keramika ni le material. Za sodobnega človeka je dom pribežališče pred tegobami stresnega delovnega dne, znana in le njegova sprostitvena oaza, kjer preživlja večino svojega časa. Zato si želi, da je le-ta opremljen po njegovem okusu, z največjo možno mero edinstvenosti. Tudi keramika nosi velik pomen pri oblikovanju te edinstvenosti. Pri keramiki ni pomembna le njena vsestranska uporabnost, temveč tudi unikatnost značaja, ki ga lahko izrazimo skozi široko kombinacijo njenih barv, oblik, velikosti in vzorcev.

  V De Planu zato ohranjamo tradicijo opremljanja vašega doma s tradicionalnimi materiali, vendar neutrudno sledimo trendom in vas ne puščamo v predajanju spominom na vzorce vaših prababic. Z največjo mero zavzetosti vas želimo popeljati na pot opremljanja zunanjih in notranjih prostorov po najvišjih standardih, ne le glede kvalitete, pač pa tudi glede sodobnega izgleda keramike. Zaupamo vrhunskim oblikovalcem - npr. Bardelli, ki tudi zmagujejo na natečajih oblikovalcev, saj znajo prepoznati novosti in jih vplesti v tradicijo izdelovanja keramičnih površin.

  Keramika ATLAS CONCORDE

  Primer uporabe keramike v kopalnici - keramika ATLAS CONCORDE

  Pišite nam še danes ali pa nas obiščite v našem razstavnem salonu v Ljubljani na Kajakaški cesti 40 in pomagali vam bomo pri uresničitvi vaših projektov in želja

  VertikalnaLočnica
  VertikalnaLočnica
  Vse pravice pridržane DePlano d.o.o. © 2013