• VIRTUAL SHOWROOM
 • Facebook
 • Čampova ulica 2, Ljubljana
 • SI-1000, Slovenija
 • Tel št: 05/7770371
 • Email: info@deplano.si

KAMINI

Ljudi je vedno družila simbolna moč ognja zato se vedno pogosteje odločajo za izbiro kamina, vsaj vnaša v naš prostor posebno energijo, ustvarja prijetno klimo hkrati pa je uporaben kot dodaten vir ogrevanja.

Ponujamo vam kamine priznane znamke Stuv, ki so znani po svoji inovativnosti, funkcionalnosti, dizajnu in kvaliteti.

Stuv 

HARMONIJA IN ROMANTIKA V VAŠEM DOMU

Zagotovite sebi in svoji družini počutje domačnosti in varnosti. S pomočjo kaminov Stuv nemudoma pričarate vzdušje povezanosti in romantike. Izbira kamina naj bo vedno premišljeno dejanje. Nasvete glede nakupa, predvsem trenutka oziroma obdobja ter malenkosti, ki jih je dobro predhodno poznati, si lahko preberete na povezavi do članka Čas za nabavo kamina je - zdaj!

Kamin Stûv

Kamini Stûv bodo vašemu domu dodali pridih romantike in sproščenosti

KAMINI STÛV, KAMINI PO VAŠIH ŽELJAH!

Edinstveni kamini belgijske znamke Stûv že od leta 1983 skrbijo za toplino širom sveta.

Vaš bodoči kamin združuje minimalistično filozofijo z zavidljivo funkcionalnostjo. Stûv ponuja pestro izbiro raznovrstnih kaminov. Produktna linija kaminov Stûv vas v iskanju vašega sanjskega kamina ne bo pustila brez izpolnjenih želja. Številna odlikovanja in nagrade potrjujejo prefinjen dizajn z ekskluziviteto, ki prekaša veliko večino konkurenčnih kaminov.

Vse kamine Stûv odlikuje tudi nadpovprečna učinkovitost. Poleg topline in privlačnega domovanja boste prispevali svoj delež k varovanju narave ob tem pa na daljši rok privarčevali denar.

Kot središče vašega doma kamini omogočajo, da vaša hiša postane pravi dom. Plapolanje ognjišča daje občutek sproščenosti.

KAMINI STÛV SO PRAVA IZBIRA

Kamin Stûv

Raznovrstna izbira kaminov Stûv z dovršeno tehnologijo in ugodnimi rešitvami zadosti željam in potrebam vsakega kupca

3 v 1

Kamini Stûv 3 v 1 omogočajo trojno nastavitev - glede na vaše želje in potrebe:

 • - steklena vrata
 • - odprto ognjišče
 • - počasno gorenje
 • Prednost kaminov Stûv 3 v 1 je prav gotovo možnost prilagajanja smeri. Ognjišče lahko občudujete v prav vsakem kotičku vašega doma.

  STÛV 30 IN STÛV 16

  Tako večji model STÛV 30 kot manjši STÛV 16 prihaja v več različicah. Prav vse ponujajo privlačen videz in kakovostno izgorevanje.

  Več različic omogoča trojno nastavitev, s svojo prilagodljivostjo pa prihrani mnogo skrbi ob načrtovanju samega bivalnega prostora.

  VGRAJENI KAMINI

  Vgrajeni kamini Stûv

  Dom, ki privlači poglede

  Vgrajeni kamin Stûv - minimalistični slog s poudarkom na samem ognjišču. Kamin se zlije z notranjim oblikovanjem vsakršnega doma in tako ponuja idealno rešitev z veliko prednostmi. Večkrat se pojavi vprašanje ali je vgrajeni kamin racionalna rešitev. Glede na dolgoletne izkušnje lahko odgovorimo pritrdilno. Vgrajene kamine Stûv odlikuje ogromno nezanemarljivih prednosti:

 • - čiste linije poudarijo ognjišče;
 • - visoko izgorevanje in učinkovitost;
 • - odlična integracija v prostor;
 • - na voljo v treh različnih velikostih;
 • - lahka montaža in
 • - primernost za nizkoenergijske hiše.
 • IZBIRA OKVIRJA VGRAJENEGA KAMINA

  Možnosti zbire okvirja za vgrajeni kamin so enostavne, saj so obstoječe rešitve prepričljivo elegantne in dokazano primerne za še tako zahtevne kupce. Na željo posameznika izdelujejo tudi edinstvene prilagojene okvirje, ki dodatno poudarijo individualnost posameznikovega doma.

  READY-TO-FIT

  Kamin Stûv, pripravljen za vgradnjo

  Pripravljeni kamini za hitro in enostavno vgradnjo - brez večjih gradbenih del

  READY-TO-FIT kamini Stûv so popolnoma pripravljeni na vgradnjo. Odlična izbira za tiste, ki želijo ekskluziven videz brez večjih gradbenih del. Enostavno, hitro, Stûv!

  IZBIRA BARV

  Kamini Stûv imajo vidno prednost pri ustvarjanju harmonije vašega doma – edinstveno paleto izbire barv. Na voljo je 20 različic, prav vse so skrbno zbrane, tako da poudarijo ognjišče in da kamin ne izstopa kot tujek v prostoru.

  DODATKI, KI VNESEJO POPOLNOST

  Kamin Stûv na podlagi

  Kamine Stûv lahko vgradite na podstavek, kjer se skrivajo predali. Omogočijo videz minimalizma z vsemi prednostmi praktične uporabe predal

  Za posebej dopolnjen izgled vašega novega kotička s kaminom so na voljo praktični in s posebno pozornostjo oblikovani dodatki.

  Voziček za drva

  Kamini Stûv bodo očarali vsakega gosta v vašem domu, voziček za drva pa bo skrbel za oblikovno usklajen dodatek in praktičnost uporabe

  Stilsko dovršen voziček za drva se bo podal k vsaki izbiri kamina. Pomemben aspekt je prav gotovo praktičnost, saj ponuja možnost premikanja s pomočjo koleščkov. Prav tako ponujajo tudi dodatke za peko na žaru. Združevanje minimalistične filozofije in funkcionalnosti se kaže v dodatku za shranjevanje pripomočkov. Škatla je privlačnega videza in izjemno praktična za vsakdanjo uporabo.

  NAJ VAŠE ŽELJE IZPOLNJIJO KAMINI STÛV!

  Kamin Stûv

  Stilsko dovršeni kamini Stûv pričarajo toplino življenja

  Gotovo je prav vsak že kdaj pomislil na izboljšanje svojega doma s kaminom. Kamini Stûv so prava izbira, saj so rezultat dolgoletnega razvoja in znanja zaposlenih strokovnjakov, skrbno izbranih materialov, oblik in barv ter poglobljenega oblikovanja.

  VertikalnaLočnica
  VertikalnaLočnica
  Vse pravice pridržane DePlano d.o.o. © 2013